• Program


    Barabás Lőrinc Quartet és Hősök, két akusztikus koncert egy este

    Barabás Lőrinc Quartet és Hősök, két akusztikus koncert egy este

    Két akusztikus koncert, egy felejthetetlen este a MÜHÁ-ban! 
    19:00 Barabás Lőrinc Quartet (utána közönség találkozó)
    21:00 Hősök

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 19:00

     

     A Barabás Lőrinc Quartet pop-os jazz világa izgalmas instrumentális zene, elektronikus fűszerezéssel. Groove-os ritmusok, lüktető basszusfutamok, a szintetizátor és a trombita megannyi hangszíne a 70-es évek improvizatív jazzrock stílusjegyeivel átitatott sajátos zenei irányt teremt.Barabás Lőrinc – trombita, elektronika, Cséry Zoltán – billentyűk, Herr Attila – basszusgitár, Nagy Zsolt– dob

     

     

     A Hősök hiphop formáció 2003-ban megnyerte a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt. A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a ”Híróz” zászlaja alatt. Országos turné és fesztiválfellépések jelzik sikerüket.Zenekari felállás:Baranyai ’Eckü’ Dániel – rapOzsváth ’Mentha’ Gergely – rapVörös Janka – vokálBodnár Balázs – billentyűKolonics Máté – dobKéri Kolos – basszusgitárSzabó Ádám – gitár, vokálHóbor Bence – trombitaA modern jazz és a hiphop találkozása egy izgalmas zenei estét tartogat a közönség számára!Jegyár: 2500 FtKultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.

     

     

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016