• Program


    Bars and Melody - Generation Z Tour

    Bars and Melody - Generation Z Tour

    A Livesound bemutatja:
    Generation Z Tour
    Bars and Melody

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 16. kedd, 19:00

    Két angol fiatal - Leondre Devries (16) és Charlie Lenehan (18) - alkotja a Bars ans Melody együttest, akik első sikerüket a Britain's Got Talent c. műsor válogatójában érték el, amikor az iskolai bántalmazásról szóló, hip hop-pal és rap-pel átszőtt daluk Simon Cowell-től kiérdemelte az aranygombot. Ezzel a tehetségkutató verseny amúgy igencsak szőrős szívű mentora/zsűritagja egyenesen az élő adásba repítette a duót. A páros sikerét mutatja, hogy a válogatóról készült videó ma már több mint 180 milliós nézettséggel rendelkezik a YouTube-on.

    A Bars and Melody elsőként megjelent dala, a Hopeful a hivatalos angol listán is nagyszerűen szerepelt, egészen az ötödik helyig jutott előre, ami egy induló projekttől csodálatos teljesítmény. A klipnek ugyancsak hatalmas sikere volt, a mai napig több mint 80 millióan látták. Charlie és Leondre a Hopeful megjelenése óta sem pihen, rengeteg telt házas koncertet adtak Anglia- és Európa-szerte, részt vettek Amerikában az Ellen DeGeneres által vezetett világhírű talkshow-ban, s több hetet töltöttek el Ausztráliában és Japánban is, természetesen nem pihenéssel, hanem fellépésekkel. A csapat 2015 augusztusában jelentette meg 143 c. első nagylemezét, amely a hivatalos angol listán negyedik, az ír listán pedig tizenegyedik helyet ért el. Az album a japán listán az első helyen debütált, Lengyelországban pedig platinalemez lett.

    A Bars and Melody 2017. május 26-án mutatta be legújabb dalát, a Thousand Years-t, amely a 2017-ben megjelenő Generation Z c. második nagylemezüket vezeti fel. Az album megjelenését világkörüli turné követi, amely október 12-én ér Magyarországra.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016