• Program


    Bartók Béla XXVIII. Nemzetközi Kórusverseny - nagydíjas verseny

    Bartók Béla XXVIII. Nemzetközi Kórusverseny - nagydíjas verseny

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 8. vasárnap, 14:00

    A Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny a világ egyik legismertebb kortárs kóruszenei eseménye, mely az elmúlt csaknem 60 év alatt előkelő helyet vívott ki magának a nagyvilág zenei életében.
    Az eddig megrendezésre került huszonhét verseny kórusénekesek, karnagyok, zeneszerzők tízezreit vonzotta Magyarországra.
    A verseny nagydíjasának lenni régóta egyet jelent a világszintű zenei elismertséggel, melynek nyomán számos kórus és karnagy nemzetközi karrierje indult el. Jöjjön el és hallgassa meg Ön is a legjobbak versengését!

    A jegyek nem helyre szólóak, helyfoglalás érkezési sorrendben.
    Az eseményt az MR3 Bartók Rádió élő adásban közvetíti.
    Kérjük, időben foglalják el helyeiket!

    Ajánlatunk


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016