• Program


    Bartók Világverseny - zeneszerzőverseny eredményhirdetés és gálakoncert

    Bartók Világverseny - zeneszerzőverseny eredményhirdetés és gálakoncert

    Bartók Világverseny - Zeneszerzőverseny
    Eredményhirdetés és gálakoncert

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 25. vasárnap, 19:30

    Ez az a nap, amikor minden kiderül. A Bartók Világverseny és Fesztivál versenysorozatának második esztendejében járunk, idén a zeneszerzők megmérettetése kerül sorra. A 2017-es hegedűverseny nagy nemzetközi sikere megalapozta a rendezvény világhírét, így a márciusban meghirdetett zeneszerzőversenyre számos ifjú komponista jelentkezett a világ minden tájáról. A jelentkezők számára a zsűritagok személye jelenti talán a legkomolyabb vonzerőt, és a Bartók Világverseny és Fesztivál ebből a szempontból is világszínvonalat jelent: a legnevesebb kortárs zeneszerzők közül Thomas Adès, Chaya Czernowin és Unsuk Chin vállalta, hogy együtt dolgozzon Fekete Gyulával, a Zeneakadémia Zeneszerzés Tanszékének vezetőjével. Andrej Korobejnyikov pedig zongoraművészként járul hozzá a döntéshez, hisz ő más szemszögből látja a pályaműveket: vajon adnak-e lehetőséget a zongoristáknak arra, hogy megmutathassák muzikalitásukat és virtuozitásukat? A gálakoncerten a díjnyertes zongoraműveket kiváló művészeink, Balázs János, Fülei Balázs és Várjon Dénes adják elő.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016