• Program


    Beeing Flow workshop with Eva Priečková

    Beeing Flow workshop with Eva Priečková

    Beeing Flow – egy módszer, ami fellazítja testi és szellemi feszültségeinket, és utat nyit a spontaneitásnak, kreativitásnak, kísérletezésnek és élvezetnek.
    Kutasd és fedezd fel saját táncodat improvizáción, érintésen, hallgatáson, hangokon, valamint a saját és a mások jelenlétén keresztül.
    Jelentkezhetsz bármilyen táncos előtapasztalat nélkül is, bár valamilyen formában szerintem mindenki találkozott már tánccal…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 20. kedd, 15:30

    Beeing Flow – egy módszer, ami fellazítja testi és szellemi feszültségeinket, és utat nyit a spontaneitásnak, kreativitásnak, kísérletezésnek és élvezetnek.
    Kutasd és fedezd fel saját táncodat improvizáción, érintésen, hallgatáson, hangokon, valamint a saját és a mások jelenlétén keresztül. 
    Jelentkezhetsz bármilyen táncos előtapasztalat nélkül is, bár valamilyen formában szerintem mindenki találkozott már tánccal… 

    Mindenki tánca egyedi. Arra szeretnélek bátorítani titeket, hogy folytassátok a keresést, és osszátok meg másokkal is saját táncotokat. Tanárként az egyén táncos gyakorlatára, tapasztalataira, kreativitására és leleményességére összpontosítok. Más szóval, a te személyes utadra a tánc széles területén. A táncra, amely egyszerre tudatos, játékos és élvezetes kísérletezés. 

    További információkért kattints ide: http://evprieckova.tumblr.com/About

    Eva 2005-ben végzett a pozsonyi Előadóművészeti Akadémia tánc karának mester képzésén. Disszertációjában a mozgás és a hang kapcsolódási pontjait kutatta improvizációs keretben, és ennek hatását az egyéni kifejezésmódra. Később Eva Prágába költözött, ahol főleg improvizációt és kreatív táncot tanított “nem-táncosoknak”. 2016-ban részt vett a berlini SMASH programban. Munkáját több mozgásfelfogás inspirálja, mint például a talajmunka, a test mint anyag, a test mint tájkép, a tiszta fizikalitás, az egyszerű mozgás, a meditáció, az ismétlés, a játék.
    Az utóbbi időben Eva a hétköznapi mozgás egyszerűsége és impulzusai, a kísérleti zene, a fantázia- és ismeretlen világok, valamint a változó állapotok, érzelmek és mozgások iránt érdeklődik.
    Kombinált jegyet a helyszínen lehet venni:
    Workshop & március 22-i Yuri Korec & Comp. (SK): d-BODY-m előadás: 3000 Ft.-

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Ajánló


    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016