• Program


    Benczúr Kertmozi és sörterasz - A csodacsatár (1956)

    Benczúr Kertmozi és sörterasz - A csodacsatár (1956)

    Feketén fehéren - egy pikoló világossal! A különleges környezetben szabadtéri mozi indul. A kertmoziban üdítő könnyedségű, az 1930-as, 40-es és 50-es évek ikonikus magyar filmjeivel várjuk az érdeklődőket. A nézőtérhez kapcsolódó sörteraszon a moziélményt egy hideg pikoló sör teszi felejthetetlenné.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 1. szerda, 21:00

    1.   Benczúr Kertmozi és sörterasz 19.00 órától! A vetítések 21.00 órakor kezdődnek!

    Futbólia minisztertanácsa elhatározza, hogy megszerzi az országnak a világhírű magyar csodacsatárt. Duca tengernagyra bízzák az akció végrehajtását. A magyar csapat éppen Svájcban játszik, Duca tehát odautazik embereivel. A labdarúgókat két nyugaton élő magyar - Bruno és Jóska - követi a szállodába, hogy töltőtollakat adjon el nekik. Véletlenül őket is lefényképezik, s Duca tengernagy Jóskát raboltatja el. A szerencsétlennek döntő mérkőzésen kell játszania, a dolog botrányba fullad, s a szurkolók már-már forradalmat robbantanak ki.

    Szereplők:

    Önmaga                               Puskás Ferenc
    Aurélia                                       Kiss Manyi
    Venturo kapitány                   Mányai Lajos
    Brunó                                     Feleki Kamill
    Duca tengernagy                Ungváry László
    Jóska                                     Pongrácz Imre
    Művésznő                               Schubert Éva
    Riporter                                  Sinkovits Imre
    Miniszterelnök                         Gózon Gyula

    rendező:               Keleti Márton
    forgatókönyvíró:    Méray Tibor
    zeneszerző:          Bródy Tamás
    operatőr:              Pásztor István
    vágó:                   Zákonyi Sándor

     

    A jegy 20%os kedvezményt biztosít  a Postamúzeum és a Bélyegmúzeum teljesárú belépőjegyeinek árából 2018. december 31-ig.

    Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján15.00 óráiga www.benczurkertiestek.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

    Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás  35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

    Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek.

    Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza.

     A filmvetítéseknek esőnapja nincs. Az előre megvásárolt jegyek az elmaradt vetítést követő munkanaptól számított 14 napon belül a Rózsavölgyi Szalon jegypénztárában nyitvatartási időben válthatók vissza: 

    Július 12-ig hétfőtől szombatig: 12:00-20:00 óra és július 13-től hétköznap 14:00-18:00 óra.

     

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016