• Program


    Bianca Gismonti Trio: Gismonti 70 (BR)

    Bianca Gismonti Trio: Gismonti 70 (BR)

    „Érzelmileg mélyen megindított Bianca zenei gazdagsága. Lemezei egészen egyedülálló érzékenységre vallanak” Naná Vasconcelos





     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 20:00

    Bianca művészete abszolút természetességgel nőtt ki azokból az erős érzelmi kötődésekből, amelyek egész életét átszőtték. Apja – a kiemelkedő zeneszerző, zongorista és gitáros Egberto Gismonti – zeneiségének igazi örököseként 15 éves korától már csatlakozott hozzá világkörüli turnéin. Zenei főiskolai évei során barátkozott össze Claudia Castelo Brancóval, egy másik fiatal zongoraművésznővel, akivel Duo Gisbranco néven tizenegy éven át működtek együtt nagy sikerrel, melyet három album, egy DVD és több világkörüli turné is bizonyított.

    Találkozása a dobos-ütős Julio Falavignával döntő jelentőségű volt Bianca számára. Új szerzeményei révén a nem csupán magánéletben, hanem immár zenei téren is társává lett muzsikussal közös munkájuk gyümölcse lett a Sonhos de Nascimento (Álmok születése) című album. Ezt követően 2013-14 folyamán Antonio Porto bőgőssel kiegészülva kialakult az a szilárd trió felállás, amely védjegyszerűvé tette zenéjüket, s mellyel Dél-Amerikában, Európában és Japánban turnéztak nagy sikerrel.

    A Sonhos de Nascimento címmel kiadott 2015-ös triólemez friss zenei horizontot tárt hallgatói elé, mely az MPB (Música popular brasileira) lényegét ragadta meg, többek között Tom Jobim Água de Beber című dalának váratlan új feldolgozásával, jazzes kirándulásokkal (Olhos Fechados, Cristal), erőteljes dalokkal (Danca Mandela) és azzal az altatódallal, melynek az album a címét is köszönheti (Primeiro céu de Marina). Ennek lemezbemutató turnéja során mutatatkoztak be kirobbanó sikerrel az Opus Jazz Clubban is, 2016 szeptemberében. Magyarországi látogatásukat egyben arra is felhasználták, hogy a Hunnia stúdióban felvegyék soron következő albumuk anyagát is, mely Unveiling Seas címmel idén jelenik meg.

    Saját szerzeményei mellett édesapja repertoárja is Bianca lelke részévé vált, mely koncertjei során mindig is jelen volt. Egberto Gismonti 2017. decemberében ünnepelte 70. születésnapját, ennek alkalmából Bianca úgy döntött, hogy tiszteletére egy teljes műsort állít össze, benne édeaspja karrierjének jó néhány emblematikus kompozíciójával. Olyan klasszikusok, mint a Palhaço, Lôro, Água e Vinho vagy a Maracatu kaptak helyet a műsorban, amellyel 2018-ban indultak világkörüli turnéra.

    Közreműködik:

    Bianca Gismonti - zongora, ének
    Antonio Porto - basszugitár, akusztikus gitár, ének
    Julio Falavigna - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
    Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
    Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Telefon
    +36 1 216 7894

    Ajánlatunk


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016