• Program


    Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

    Binder Quartet és Kovács Zoltán trió

    Az egyik legtermékenyebb hazai szerző és előadó, Binder Károly és együttese, valamint egy fiatal formáció veszi be a Fonót.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 7. szombat, 20:00

    A hetvenes évek végén, nyolcvanas ével elején működő legendás Binder Quartett /Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István/ az akkori magyar jazz-muzsika egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt.
    Binder Károly a zenekar felbomlása után, mint zeneszerző és előadóművész, számtalan nemzetközi és itthoni fesztivál, koncert rendszeres fellépőjeként jelentős sikereket ért el, nemzetközi díjakat kapott, majd - 46 szerzői lemez után - ismét zenekart alapított. Állandó partnerével, Borbély Mihállyal két kitűnő tehetségű fiatal muzsikussal bővítették ki a duó formációjukat: Benkó Ákos dobossal és Fonay Tibor basszus gitáros, bőgőssel.

    A Kovács Zoltán(Kó)Trió 2014-ben alakult. A tagok számos hazai és külföldi jazzformáció és produkció résztvevői. Repertoárjuk gerincét saját darabok alkotják. Hangzásuk a klasszikus zenei gyökereken át, a kortárs zenei improvizáción keresztül a mainstream jazz világába kalauzol. Tagok: Kovács Zoltán-zongora, Soós Márton-bőgő, Cseh Balázs-dob, Vendég: Elek István-szaxofon

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016