• Program


    Bíró Eszter Ünnepi Állati Zenés ABC koncert gyerekeknek és felnőtteknek

    Bíró Eszter Ünnepi Állati Zenés ABC koncert gyerekeknek és felnőtteknek

    Bíró Eszter Ünnepi Állati Zenés ABC koncertje

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 11:00

    Bíró Eszter színésznő, énekesnő tavalyi nagysikerű, teltházas koncertjét folytatva a Hatszín Teátrum idén is műsorra tűzi Eszter két ünnep közötti koncertjét. A gyerekkoncerten az énekesnő már népszerű gyerekdalain (ABC-dal, Birkadal, Mit tehet egy veréb?) kívül ünnepi és már készülőben lévő új lemeze dalaiból is átad egy csokorra valót a családoknak. Ha szeretnél egy igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek, vagy csak megmozgatni a kicsiket a karácsonyi habzsolás után, várunk szeretettel a különleges előadásra!  

    Bíró Eszter, aki eddig színházi – és film főszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvet, az ehhez tartozó lemezt és színpadi produkciót készített. Az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott. 2013 őszétől több állami általános iskola első osztályában használják a könyvet és lemezt a tananyag alternatív kiegészítéseként.
    Az előadás interaktív, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!
     
    Közreműködnek:

    Bíró Eszter - ének, looper, kazu, szájharmonika
    Födő Sándor "Fodo" - harmonika, ütőhangszerek
    Hámori Máté - gitárok, ütőhangszerek
    Cserta Balázs - klarinét, szoprán szaxofon, furulyák, tárogató

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016