• Program


    bodylotion co-dance: Párbaj

    bodylotion co-dance: Párbaj

    BEMUTATÓ
    bodylotion co-dance: Párbaj
    A színpadon meztelenség látható!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 20:00

    Ceremoniális táncperformansz, melyben a bodylotion co-dance harcos szellemű női aktivistái ellentmondást nem tűrően kivárnak, talpraesnek, kicseleznek, szembesítenek és komolyan veszik magukat.
    Sziklaszilárd hit, küzdelem, igazság, félelem, várakozás, harag, bosszú, kiegyezés?

    Az új darabban a párbajozás tradíciójának kulturális és filozófiai gyökereit vizsgáljuk, keressük nyomait napjaink kommunikációjában, miközben készülünk a 'mindent eldöntő' küzdelemre.

    Mit jelent ma párbajozni és milyen mindennapi helyzetekben, személyes konfliktusokban jelenik meg? Milyen eszmék, célok, meggyőződések képviselik számunkra az igazságot, melyért ma felvesszük a harcot? Hogyan harcolunk és miért?
    A bodylotion co-dance egy alkotói együttműködés Arany Virág és Hadi Júlia között. Első közös munkájukat 2009-ben készítették, azóta folyamatosan együtt dolgoznak és adnak elő. Alkotói munkásságuk jellemzően interdiszciplináris, absztrakt, konceptuális.

    Különböző projektjeik különböző filozófiai megközelítésekre, problémákra épülnek szigorú szabályrendszerek felállításával. Koreográfiáik módosított, új mikrovalóságokat hoznak létre hétköznapi cselekvések, jelenségek újraértelmezésével és absztrahálásával. Szívesen dolgoznak fel különböző kultúrákból kiemelt tradicionális, rituális mozgásformákat valamint sportmozgások szabályrendszereit és formavilágát.

    2014-ben bemutatott „L é p é s I d ő” című darabjuk elnyerte az évad legjobb kortárs táncelőadásának járó Lábán Rudolf szakmai díjat.

    Alkotók, előadók: bodylotion co-dance / Arany Virág, Hadi Júlia
    Konzultáns: Végh Zsolt
    Zenei konzultáns: Mándli Endre Vazul
    Fény: Pete Orsolya

    Külön köszönet:
    Juhász András, Kovács Kata, Stephanie Maher, Tove Sahlin, Zsótér Andor,

    Támogatók:
    Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, pOnderosa e.V., SÍN Kulturális Központ
    Produkciós partner: Katlan Csoport

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016