• Program


    Bogár László - A pénzfolyó
    3

    Bogár László - A pénzfolyó

    Bogár László, Dörner György és a Hungaro Együttes: A PÉNZFOLYÓ

    A legérthetőbb, legigazabb közgazdász, a színész és a dalok

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. április 24. hétfő, 19:00

    " Ha megáll a tudomány, és lássuk be, gyakran megáll mostanában, akkor jön a költészet és a zene, mert ezek azt is ki tudják fejezni, amit a tudomány soha.” (Bogár László)

    Zenés globalizmus-kritika a színpadon. Bogár László sztárközgazdász és Dörner György színigazgató a Hungaro Együttessel együtt lép fel. A zenekar zenélni fog. A direktor úr – zenész is, színész is – rögtönözni fog, felhasználva az együttes által kiadott Vakelit című kötetet. Bogár László prózát mond, vélhetően a háttérhatalmak titkos működéséről és a „globalogazdi” szerepéről. Az Újszínház közönsége megismerheti a zenés pénzügyi G-dúrt, melynek a G-pontja valójában Globális Gazdaságot jelent.

     

     

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016