• Program


    Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

    Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

    Bölcsek Iskolája
    Endrei Judit - Korhatártalanul – 50 után is aktívan
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 18. csütörtök, 18:00

    A nevemet és személyemet – Endrei Judit – sokan még ma is a televíziózással kapcsolják össze. Holott az elmúlt majd’ 20 évben számtalan fontos, értékes projekt kitalálója, elindítója, működtetője voltam, vagyok. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, legújszerűbb és legszélesebb közönséget érintő a Kor-határtalanul program, amit tíz éve indítottunk útjára. Klubtalálkozókon, előadásokon, workshopokon találkozunk az érdeklődőkkel, akik szeretnének  többet tudni az aktív idősödésről, arról, hogyan élhetünk minél hosszabban, és hogyan őrizhetjük meg  minél teljesebben egészségünket.

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016