• Program


    Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

    Bölcsek Iskolája - Endrei Judit

    Bölcsek Iskolája
    Endrei Judit - Korhatártalanul – 50 után is aktívan
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 18. csütörtök, 18:00

    A nevemet és személyemet – Endrei Judit – sokan még ma is a televíziózással kapcsolják össze. Holott az elmúlt majd’ 20 évben számtalan fontos, értékes projekt kitalálója, elindítója, működtetője voltam, vagyok. Ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, legújszerűbb és legszélesebb közönséget érintő a Kor-határtalanul program, amit tíz éve indítottunk útjára. Klubtalálkozókon, előadásokon, workshopokon találkozunk az érdeklődőkkel, akik szeretnének  többet tudni az aktív idősödésről, arról, hogyan élhetünk minél hosszabban, és hogyan őrizhetjük meg  minél teljesebben egészségünket.

    Ajánlatunk


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016