• Program


    Boldizsár Ildikó- Mesék a felnőtté válásról "Népszerű előadók sorozat"

    Boldizsár Ildikó- Mesék a felnőtté válásról "Népszerű előadók sorozat"

    A világ népmesekincsében a felnőtté válás az egyik legfontosabb téma.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 19:00

    Bárhol születik is egy fiatal, ugyanazok az életpróbák várnak rá: útnak indulás, szülőkről való leválás, barátok és közösségek megtalálása, az intimitás megtapasztalása, valamint az önmaga és a mások melletti elköteleződés bátorsága. Ma már nem segítik közösségi rítusok, beavatási szertartások, közös mesemondások a fiatalokat a felnőttség küszöbének átlépésében – mindenkinek magának kell rálelnie saját útjára. Ebben segítenek a felnőtté válásról szóló mesék.

     

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    A Boronkay-színtársulat előadása

    Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

    Ajánló


    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016