• Program


    Boldogság gyere haza – Cserháti Zsuzsa emlékest

    Boldogság gyere haza – Cserháti Zsuzsa emlékest

    Boldogság, gyere haza!
    Ki ne emlékezne Miklós Tibor örök sláger-szövegére, amely Cserháti Zsuzsa egyik legnagyobb dala lett, és emblémáját az énekesnő pályájára és kulisszák mögötti életére is rányomta, legalábbis így tudja a közönség…

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 21:00

    Fehér Adriennt fiatal kollégaként, majd közeli barátként, amolyan tanítvány-fogadott lány, utódként emlegette Cserháti Zsuzsa a 90-es években. Adrienn sok év eltelte után állít egy egész koncertnyi emléket nagyszerű zenész és énekes barátaival a feledhetetlen énekesnőnek, barátnak, hátborzongató módon azon a helyen, ahol a művésznő maga is állandó fellépő volt.
    Ez a záróműsor megkoronázza majd az Orfeum a Marinában – Nyári Bárfesztivál rendezvény-sorozatát, boldogan hirdetve azt a kultúrmissziót, mely a magyar könnyűzenei kincsek őrzése mellett tette le voksát, hosszú évek óta lehetőséget biztosítva a minőségi szórakoztatásnak az Orfeum színpadán – legyen bárhol is ez a színpad…

    Kapunyitás 20 órakor
    Programkezdés 21 órakor
    A konyha nyitva tartása: 20:00-23:00

    Koktéljegy: 4.500 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza:
    1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra a kiválasztott asztalhoz
    1 pohár pezsgőkoktélt

    Ajánlatunk


    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016