• Program


    Bolero
    2

    Bolero

    BOLERO vers-tánc-színház
    vers-tánc-színház a Költészet Napja alkalmából

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 13. szombat, 15:00

    További közreműködők:
    Domán Dalma, Nagy Nikolett, Szőllősi Krisztina, Varga Lotti, Vitárius Orsolya, Földesi Milán, Mező Máté, Szóka Roland a Kecskemét City Balett tagjai.
    Zenész: Mészáros Orsolya

    Ügyelő: Kovács Írisz

    Arany János, Petőfi Sándor, Ady Endre, József Attila, Karinthy Frigyes, Kosztolányi Dezső, Radnóti Miklós, Weöres Sándor, Szabó Lőrinc, Nagy László, Petri György, Bertók László, Baka István, Parti Nagy Lajos, Tóth Krisztina, Karafiáth Orsolya és Varró Dániel költeményei hangzanak fel ezen az estén, ahol a költészet és a zeneiség közös pontjait keresi, kutatja fel a társulat színész-, és táncos fele. Elbeszélt táncok, eltáncolt versek. Ritmus.
    Az est második felében, a feledhetetlen ritmusú Bolero kerül bemutatásra, Maurice Ravel elhíresült zenéjére.

    Bemutató: 2017. április 11. kedd, 19.00 Kamaraszínház

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016