• Program


    Bolondok hajója
    8

    Bolondok hajója

    Az RS9 Színház előadása.
    Az előadás hossza: kb. 90 perc, szünet nélkül
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 19:30

    Ki a bolond? Például bolond az, aki az akar lenni, ami nem ő, aki fonákul és értelmetlenül viselkedik, és nem ismeri fel, milyen nevetséges. Ha gátat akarunk vetni a bolondság további elharapódzásának, akkor a bolondságot tetten kell érni, le kell leplezni, ki kell figurázni. A néző fölismerheti, hogy a bolondságok száma korlátlanul szaporítható. Bolondságunk fölismerésével megnyílhat a bölcsességhez vezető út….

    Szereplők: Álmosd Phaedra, Barkó Tamás, Buda Géza, Kassai László, Koleszár Bazil Péter, Kókai János, Kovács Andrea, Kovács Éva Rebecca, Lenhardt Anita, Nagy Ferenc, Radomir Maja, Rácz Magdi, Kövesdi László, Szedres Rita, Túri Hajnal

    Írta: Sebastian Brant
    Forditotta: Márton László
    Dramaturg: Abody Rita
    Mozgás: Gyulavári Ágnes
    Díszlet: Uglár Csaba
    Jelmez: Békés Rozi
    Zene: Darvas Kristóf
    Fénytervező és asszisztens: Csáki Rita
    Rendező: Lábán Katalin

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016