• Program


    BOLSHOI 2017/18 Prokofjev: Rómeó és Júlia

    BOLSHOI 2017/18 Prokofjev: Rómeó és Júlia

    In Verona, Romeo and Juliet fall madly in love while their respective families, the Montagues and the Capulets, are caught in a bitter rivalry ending in heart-wrenching tragedy…

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 2. hétfő, 17:00

    Alexei Ratmansky, former artistic director of the Bolshoi Ballet, stages the company’s premiere of his production with dramatic urgency and a fresh re-telling of Shakespeare’s beloved classic. His brilliant and detailed adaptation set to Prokofiev’s romantic and cinematic score, reignites the story of literature’s most celebrated star-crossed lovers like no other classical ballet choreographer today.

    Zeneszerző: Szergej Prokofjev

    Koreográfus: Alekszej Ratmansky

    Libretto: William Shakespeare


    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
    Megértésüket köszönjük!
    Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

    Ajánlatunk


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016