• Program


    Borbély Műhely

    Borbély Műhely

    A zenekar az ezredforduló táján alakult a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, Artisjus, eMeRTON, Lovagkereszt, Szabó Gábor és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert Borbély Mihály vezetésével, hasonló szellemű és gondolkodású muzsikusok csatlakozásával.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 24. csütörtök, 20:00

     Improvizatív zenéjüket a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát-medence és a Balkán népzenei örökségének ötvözése jellemzi, érdekes dallamfordulatokkal, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusokkal, illetve kortárs zenei elemekkel. Hazai és európai koncertjeik mellett kétszer is nagy sikerrel szerepeltek Mexikóban. 2004-ben eMeRTon díjat kaptak „Az év jazz együttese“-ként.
    Első albumuk (Meselia Hill) a rangos hazai szaklap, a Gramofon kritikusi szavazásán lnyerte „Az év magyar jazzlemeze“ díjat. Következő, Hommage á Kodály című albumuk szintén pozitív fogadtatásra talált mind a szakma, mind a közönség körében. Harmadik lemezükön (Hungarian Jazz Rhapsody, 2014) magyar jazz- és slágerszerzők darabjait dolgozták fel.
    A közelmúltban jelent meg legújabb kiadványuk („Gyere hozzám estére“) a BMC gondozásában, csakúgy mint az előző három.

    Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét, basszusklarinét, furulyák
    Tálas Áron – zongora
    Horváth Balázs – bőgő
    G.Szabó Hunor – dob

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016