• Program


    Bornai Tibor és Laár András

    Bornai Tibor és Laár András

    Negyvenhárom év és rengeteg kaland. Van miről mesélniük.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 20:00

    A Bornai-Laár páros 1974-ben ismerkedett össze. Kisebb megszakításokkal azóta zenélnek együtt. Ebben volt hét év komoly munka, sikerek nélkül, és még több év nagy sikerekkel. Bár mindketten önálló utakon indultak el. Laár humorista lett, buddhista pappá szentelték. Bornai saját lemezeket írt és szerzője olyan művészeknek mint Koncz Zsuzsa vagy Somló Tamás. Anya-zenekaruk, a KFT ma is koncertezik.

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016