• Program


    Bozsik Yvette Társulat: Kodály–Ligeti-est

    Bozsik Yvette Társulat: Kodály–Ligeti-est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 19:00

    Kodály Zoltán zenekari kompozíciója (Galántai táncok) és Ligeti György zseniális korai zongoradarabja (Musica ricercata) inspirálta Bozsik Yvette legújabb munkáját. Kodály műve a nemzeti hagyományok talajából táplálkozik, Ligeti viszont radikális gesztussal, az „üres lap” (tabula rasa) esztétikájának jegyében építi ki saját hangzó univerzumát. A Ligeti-darabra készülő koreográfiában Bozsik Yvette is színpadra lép.

     

    A Nemzeti Táncszínházzal közös program.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016