• Program


    Bozsik Yvette Társulat: PINOKKIÓ

    Bozsik Yvette Társulat: PINOKKIÓ

    Bozsik Yvette Társulat: Pinokkió

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 17:00

    Carlo Collodi Pinokkió kalandjai című könyve 1883-ban jelent meg Olaszországban. Pinokkió, a fabábu hadilábon áll az erkölccsel, nehezen áll ellen a kísértésnek, meglehetősen lusta és gyakran füllent, egyetlen vágya a szórakozás. Története a népmesék szerkezetét követi: a gyanútlan és naiv főhős ártatlanul lép ki a világba. Megszökik otthonról, rossz társaságba keveredik, sorozatos megpróbáltatások érik, és nevetséges helyzetekbe kerül. Kalandjai során rá kell ébrednie, hogy a boldoguláshoz jól kell viselkedni, és sokat kell tanulni. Jutalmul a fabábuból kisfiú lesz, hazatér, és boldogan él öreg mesterével.

    Táncolják a Bozsik Yvette Társulat

    Írta: Carlo Collodi

    Ajánlatunk


    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    keserves bohózat két részben

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016