• Program


    BQW - Krulik Kvartett

    BQW - Krulik Kvartett

    A Krulik Kvartett koncertje

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 15:30

    Műsor:
    Beethoven:
    G-dúr vonósnégyes op. 18/2
    e-moll vonósnégyes "Razumovsky" op. 59/2

    A KRULIK KVARTETT 2011-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem doktorandusz hallgatóiból. Repertoárjukon egyaránt megtalálhatjuk a 20. századi magyar zeneszerzők – Bartók, Kodály, Weiner – vonósnégyeseit, valamint több ma élő szerző művét, de a nagy klasszikusokat is. Mestereik közé sorolják Csaba Pétert, Takács-Nagy Gábort, Wilheim Andrást. 2012-ben Maurice Ravel díjat nyertek Saint-Jean-de-Luz-ben, a Nemzetközi Ravel Akadémián. 2013-ban rezidens kvartettként vettek részt az Ostrava Days elnevezésű kortárszenei fesztiválon, Csehországban. Bemutatkoztak már Szlovákiában is, ahol a modern zenét népszerűsítő, nemzetközi hírű Quasars Ensemble-vel dolgoztak többek között. Több ősbemutató fűződik nevükhöz, hazai hangversenyeik közül egyre többet rögzít a Magyar Rádió. Felléptek a Bartók Emlékházban, a Zenetudományi Intézetben, a Magyar Rádió Márványtermében, a Zeneakadémia Solti termében, az MTA dísztermében, a BMC koncerttermében, a Nádor teremben, A FUGÁban, az őrségi Virágzás Napjai fesztiválon. 2018 márciusában debütálnak Rómában.

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    zenés átirat két részben

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016