• Program


    Brahms-maraton – Brahms: 1. szimfónia / Concerto Budapest, Keller András

    Brahms-maraton – Brahms: 1. szimfónia / Concerto Budapest, Keller András

    A BFZ és a Müpa 2008-ban Csajkovszkij-maratont rendezett. Az egész napos hangversenysorozat azóta hagyománnyá terebélyesedett: a zenekedvelők évről évre piros betűs ünnepként várják a téli napot, amelyen a magyar zenei élet jelesei, szimfonikus zenekarok, kamaraformációk és szólisták előadásában valósággal tobzódhatnak kedves zeneszerzőjük életművében.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. január 22. vasárnap, 10:30

    Vannak ilyenkor „rövidtáv-hallgatók”, akik csak egy-két órányi zenére térnek be, mások „félmaratoni” távra hitelesítik magukat, ám az eddigi maratonok esetenként tízezres közönségének tekintélyes részét azok a nagyétkűek tették ki, akik a nap valamennyi koncertjét végigülik. Csajkovszkij, Bach, Beethoven, Bartók, Mozart, Schubert, Dvořák és Stravinsky után 2016-ban két főhőse is volt a sorozatnak, a német romantika két óriása, Felix Mendelssohn-Bartholdy és Robert Schumann.
    A 2017-es maraton főszereplője Johannes Brahms. A 19. századi zene e nagy összegzője a szimfonikus zenétől a versenyműveken át a vokális zenéig és a kamarazenéig, illetve a szólózongorára írt darabokig számos zsánerben alkotott jelentőset. A közönség a bőség zavarával küzdhet, és bár a részletes műsor csak később lesz nyilvános, már most bizonyos, hogy Brahms zenéjének kedvelői tartalmas nap elé néznek.

    A Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös rendezvénye

    Műsor:

    Brahms: I. (c-moll) szimfónia, op. 68

    Vezényel: Keller András
    Közreműködik: Concerto Budapest

    Ajánlatunk


    elkafkásodás két részben

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016