• Program


    Budapest Bár "Itt van a város turné" - Keszthely

    Budapest Bár "Itt van a város turné" - Keszthely

    A Budapest Bár fennállásának 10. évfordulóját 10 koncertes sorozattal ünnepelte tavaly, az évet pedig 10 állomásos „after party” turnéval kezdik. A zenekar ezúttal Budapest hangulatát hozza Keszthelyre.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 12. péntek, 19:00

     Az „Itt van a város” turné célja, hogy Farkas Róbert és csapata egy estére összehozza az egész várost, miközben bemutatják legújabb dalaikat is, melyeket a főváros ihletett. A közel kétórás koncerten fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Kiss Tibor és Mező Misi.
     
    A zenekar 2017. decemberében ünnepelte 10. születésnapját – ebből az alkalomból összegeztek és megújultak: Best of lemezükkel összefoglalták a múltat, és megszületett a Budapest című, új hangvételű lemezük. A keszthelyi koncert múlt és jövő elegye lesz 2018 küszöbén, egy új év lenületével!
     
    A novemberben megjelent Budapest című lemez nemcsak azért különleges, mert szinte minden dal a fővárosról szól, hanem azért is, mert a számos feldolgozás után túlsúlyba kerültek az új, saját dalok – ezekből is mutatnak jó néhányat Keszthelyen, de válogatnak régi kedvencekből is.
     
    A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
     
    A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
     
    A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
    Örömzene nyitott füleknek!
     
    A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
     
    Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Ferenczi György, Kiss Tibor és Mező Misi

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016