• Program


    Budapest Voices / Lakatos Mónika és Cigány Hangok - Budapest A Cappella Fesztivál 2018

    Budapest Voices / Lakatos Mónika és Cigány Hangok - Budapest A Cappella Fesztivál 2018

    Varázslatos dallamok a negyedik Budapest A Cappella Fesztivál nyitóestéjén. Budapest Voices és Lakatos Mónika és a Cigány Dallamok a június 8-i nyárestén a Várkert Bazár festői helyszínén.
    Elővételi jegyár: 2000 Ft, a koncertek napján a helyszínen 2500 Ft.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 8. péntek, 19:00

    Budapest Voices 19:00-20:00: 

    Az idén ötödik születésnapját ünneplő Budapest Voices olyan számok a cappella feldolgozásairól híresült el, mint az Adjon az Ég a Tankcsapdától, vagy a Quimby Autó egy Szerpentinen c. száma. Ragaszkodnak a magyar alternatív bandák dalaihoz, melyeket Warnusz Zsuzsa ír át énekhangra, egyetlen dob kiséretével. Az ország legképzettebb dobosa, Pusztai Csaba adja a tempót a 12 hang mellé, egyedülállóan dús hangzást adva.

    Lakatos Mónika és a Cigány Hangok 20:30-21:30 

    Lakatos Mónika énekét hallani igazi élmény. Az átható hangú énekesnő mély átéléssel, letisztultan tolmácsolja az oláh cigány dallamokat, amelyek a mai napig a közösség életének fontos részei. Ezúttal egy nyolc tagú formációban ad elő ritmikus dalokat, Rostás Mazsival és zenésztársaival. Nemrég megjelent szólólemeze, a Romanimo, a World Music Charts Europe listáján a negyedik helyig jutott, nemzetközi közönség előtt is megmutatva a cigány hallgatók világát. A Budapest A Cappella Fesztiválon az oláh hagyomány gyorsabb, pörgősebb dalait mutatják be.

    A fesztiválról bővebben: budapestacappella.hu

    Esőnap nincs.

    Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.varkertbazar.hu és a www.hangveto.hu honlapokon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

    Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett első felvonás folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt a szünet nélkül játszott előadás  35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő, illetve kétrészes előadások esetén, amennyiben az I. felvonás után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

    Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. Az online megvásárolt jegyek visszaváltásáról az Interticket Kft. értesítést küld. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket a helyszínen, az előadás napjától számított 14 napon belül váltható vissza. 

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016