• Program


    BUDAPESTI BEMUTATÓ - A TÁNCOLÓ KARMESTER

    BUDAPESTI BEMUTATÓ - A TÁNCOLÓ KARMESTER

    Ha nyár, akkor Táncbazár! A Nemzeti Táncszínház nyáresti, szabadtéri táncestjein idén a hagyományőrző magyar táncok mellett, vérpezsdítő flamencoval várják a tánckedvelő közönséget. A július 13 és 20. között negyedik alkalommal megrendezésre Táncbazár Budapest egyik legszebb helyén, a Várkert Bazár Öntőház udvarán várja Önöket.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 20:30

    BUDAPESTI PREMIER

    FlamenCorazonArte Táncszínház
    A táncoló karmester
    Autentikus flamenco előadás Andalúziából érkező vendégművészekkel

    2018. július 20. 20.30
    Várkert Bazár – Öntőház udvar


    A klasszikus zenekari műveknél meghatározó a karmester személye, aki nemcsak láthatatlan irányítója a műnek, hanem látványeleme is, gesztusai és mimikája tovább fokozzák a hangzásélményt. Ugyanezt figyelhetjük meg a FLAMENCO műfajában is, ahol a kották nélkül létrejövő autentikus előadásokban a táncos lábtechnikájának segítségével irányítja a tempót és a ritmust is. A zenekar figyelemmel követi a művész minden rezdülését, így a táncos nemcsak egy előre begyakorolt darab irányítójává, hanem az improvizáció szabadságában megszülető mű létrehozójává is válik. Ólé!

    Flamenco ének: Carmen Fernández (Utrera, ES)
    Flamenco gitár: Juan José Bando (Sevilla, ES)
    Ütőhangszerek: Tar Gergely
    Zongora: Antal Gábor
    Fúvós hangszerek: Cserta Balázs
    Flamenco tánc: Pirók Zsófia – Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj, 2016


    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016