• Program


    Canarro és Tcha Limberger - magyar Gipsy Swing koncert
    4

    Canarro és Tcha Limberger - magyar Gipsy Swing koncert

    A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt által méltán elhíresült stílus és a békebeli magyar jazz ötvözete. Zenéjük a különböző zenei tradíciók és a jazz találkozása. 2015-ben a Sziget Fesztivál, valamint a televízióban közvetített Prima Primissima Díjátadó Gála meghívott fellépője is volt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 6. vasárnap, 20:00

    A tagok egyedüliként képviselik Magyarországon ezt a műfajt, izgalams zenei utazásban varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét dinamikus, improvizatív és felemelő dallamokon keresztül.

    A Canarro együttes 2016-ban állt először színpadra a csodálatos, vak zenésszel, a belga Tcha Limbergerrel. A magyarul is kiválóan beszélő, cigány származású zenész évről évre Európa legnagyobb jazz-, szintó-és világzenei fesztiváljainak kiemelt vendége. Számos hangszeren (főként gitár és hegedű) és rengeteg stílusban muzsikál, többek között a manouche swing, jazz, balkán, görög, román, magyar népzene műfajaiban.
    A Városmajori Szabadtéri Színpadon megvalósuló Canarro koncerten az együttes tagjai a Kovács Zoltán jazz trió zenészeivel és Tcha Limbergerrel lép fel egy különleges formációban, mely a jazz, a cigány zene és a népzene különleges ötvözetét teremti meg a budai színpadon.

    A zenekar tagjai:

    Szakál Tamás, hegedű
    Jakab Viktor, gitár
    Sidoó Attila, gitár
    Soós Márton, bőgő
    Kovács Zoltán, zongora
    Cseh Balázs, dob

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016