• Program


    Cantus

    Cantus

    AKADÉMIAI CANTUS KAMARAKÓRUS (Ukrajna)
    Művészeti vezető: Emil Sokach

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:00

    Az 1986-ban alakult  kárpátaljai  kórus  működése során  számos kórusfesztivál résztvevője volt Európa-szerte,  sikerrel képviselte  az ukrán kóruséletet Európa több országában  és az  Egyesült Államokban.  A kórus  a XVII.  és  XX. század közötti  egyházi művek  keleti hagyományait  mutatja be  különböző  stílusokban és korszakokban. A koncerten ismert szerzők, Bortnyansky és Berezovski klaszszikus  kórusművei mellett  a barokk kor  kevésbé ismert,  kiemelkedő alakjának, Mikola Dyletskynek  új,  többszólamú stílushoz  kötődő művei is szerepelnek.  A romantikus stílust  ukrán és orosz komponisták  egyaránt képviselik,  így Mykola Leontovych,   Kyrylo  Stetsenko,   Oleksandr  Koshyts,   Szergej  Rachmaninov, Alexander Gretchaninov és Pavel Chesnokov szerzeményei is hallhatók majd.

    Ajánlatunk


    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016