• Program


    Caramel koncert

    Caramel koncert

    A koncerten aktuális slágereket és klasszikussá lett dalokat is hallhatnak majd.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 21:00

    Molnár Ferenc Caramel énekes-dalszerző, aki 12 éve a magyar könnyűzene állócsillaga, és az egyik legjobb hazai, fiatal énekes. Többszázezres rajongótábora van, teltházas Aréna koncerteket adott, platina- és aranylemezek fűződnek nevéhez.

    A mostani koncerten az alábbi felállásban fognak zenélni:

    Molnár Ferenc Caramel (ének)

    Kardos Norbert (zongora)

    Szabó Marci (gitár)

    Takács Donát (basszusgitár)

    Oláh Gábor (Dob)

     

    A sok más egyéb dal mellett elhangzanak legismertebb slágerei is, mint például a Szállok a dallal, a Várt váratlan, a Lélekdonor, a Vízió, az Elzárt övezet vagy a Zeniten túl.

    Molnár Ferenc Caramel 2005-ben lett országosan ismert. A hazai zenei és közélet egyik fontos szereplője. Népszerűsége töretlen, fiatal kora ellenére számos zenei elismerés, sikeres koncert, tévés szereplés kötődik nevéhez.

    Eddig három teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit sok milliószor töltötték le youtube-ról és egyéb internetes felületekről.

    2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.

    Ajánlatunk


    zenés átirat két részben

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016