• Program


    Caravaggio: Szent Péter halála és Szent Pál megtérése- szakrális művészettörténet

    Caravaggio: Szent Péter halála és Szent Pál megtérése- szakrális művészettörténet

    A kereszténység két kulcs alakja Szent Péter és Szent Pál. Az ő áldozatos munkájuk nélkül nehéz lenne elképzelni a ma kereszténységét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 18:30

    A festő, Caravaggio az egyik szentet ennek a munkának a végpontján, míg a másik szentet ennek a küldetésnek a kezdőpontján ábrázolja.

    Egy halász és egy (írás)tudós élete drámaian sűrűsödik össze ebben a két alkotásban.

    Hamarosan a világ keresztény egyházai Pünkösd napját ünneplik. A Szentlélek ezen a napon áradt ki Jézus tanítványaira, az apostolokra, és ezzel a nappal kezdetét vette az egyház hosszú útja is.

    Mi pedig ezen az előadáson egy kicsit bepillanthatunk a kulisszák mögé Mikes Balázs teológus-grafikus vetítéssel egybekötött előadásán, amelynek helyszíne: Napfényes Rendezvényterem (V. Curia u. 2., a Napfényes Étterem pinceszínháza)

    Az előadás előtt vagy után a színházterem felett található Napfényes Étterem finom és egészséges falatokkal várja kedves vendégeit. Asztalfoglalás: 20-311- 0313.

    Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016