• Program


    Chalaban – lemezbemutató

    Chalaban – lemezbemutató

    A Chalaban zenekar új lemezének címe, a Gleimim Saïd Tichiti szülővárosa, a marokkói Guelmim beceneve. A város a sivatag „kapujában” fekszik, ott olvad össze a berber kultúra az arabbal és afrikaival. A zenekar tizenkilenc éve alakult, azóta ötvözi az ottani hagyományokat a Kárpát-medence zenei világával.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 1. vasárnap, 20:00

    Az új lemezzel visszatérnek az afrikai gyökerekhez, a dél-marokkói zene nyomait még délebbre, a szudáni térségben felfedezve: így találkozhat az albumon a marokkói guembri a Burkina Fasó-i korával és a guineai balafonnal. A szövegek fő témája a honvágy, a spiritualitás és a szerelem; a zenén a sivatagi blues, az afrobeat és a transz-zene hatásai fedezhetők fel.
    Saïd Tichiti a legismertebb marokkói származású közép-európai zenész, 1998 óta Magyarországon él. A Chalaban zenekar mellett Franciaországtól Oroszországig, Dániától Dél-Marokkóig vett részt különböző zenei projektekben. A lemezbemutatón először áll színpadra két gyermekével, akik már Magyarországon születtek: Naïm és Emma hegedűn, illetve csellón játszik.

    Közreműködők:

    Saïd Tichiti: ének, guembri, lant, ütőhangszerek
    Ibrahima Fall: djambe, dumdum, balafon,
    Khalid Moutahir, Redouan Barian: vokál, ütőhangszerek
    Vázsonyi János, Jelasity Péter: szaxofon
    Kovács Bálint: gitár
    Torják Dávid: basszusgitár
    Golovics Ferenc: dob

    Vendégek:

    Djakali Koné: kora
    Szabó Árpád, Naïm Tichiti: hegedű
    Emma Barka Tichiti: cselló

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016