• Program


    Chopin University Big Band / BTF 2018
    2

    Chopin University Big Band / BTF 2018

    Chopin University Big Band
    Filmowo Bigbandowo - filmzenekoncert
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 3. kedd, 20:00


    A Chopin Zeneművészeti Egyetem egykori és jelenlegi növendékeiből álló big band a filmzene történetének legnagyobb klasszikusaiból állította össze budapesti koncertjének műsorát. Két nagyszerű énekesük, Daniela Ozdarska és Łukasz Lipski közreműködésével számos slágerré lett betétdalt is eljátszanak.

    A zenekar lengyelországi és külföldi produkcióihoz gyakran csatlakoznak kiváló hangszeres szólisták és jazzénekesek, mint például Basia Trzetrzelewska, Vivian Buczek (Svédország) vagy az amerikai Gordon Goodwin.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016