• Program


    Cicus kirándul

    Cicus kirándul

    Cicus kirándul – Zenés, interaktív, rendhagyó környezetóra a közlekedésről.
    Pesti Kisszínház



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 17:00

    Manapság, gyakran idő hiányában autóval jutunk el sokfelé. Emiatt a gyerekek sokszor nem, vagy csak ritkán találkoznak a gyalogos közlekedéssel, a szabályokat pedig nem ismerik. Ebben szeretnénk hiánypótló segítséget nyújtani a szülőknek, pedagógusoknak.Ebben a mesejátékban a gyerekek is részt vehetnek különböző közlekedési játékokban, megismerkedhetnek közlekedési táblákkal, megtanulhatják a közlekedési eszközökön a helyes magatartást.

    Kutyus és Cicus kirándulni készül, ám előtte bevásárolnak. Mivel gyalogosan közlekednek, Cicusnak meg kell tanulnia a közlekedési szabályokat. Kutyus készségesen elmagyarázza Cicusnak, hogyan kell biztonságosan közlekedni gyalogosan, és a gyerekeknek is megmutatják. A mese végére mindenki játékosan megtanulhatja, hogy mik a szabályok.

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016