• Program


    Cirque Éloize: Saloon
    13

    Cirque Éloize: Saloon

    Cirque Éloize: Saloon
    Ahol a Wild Wild West életre kel

    zenés western-cirkusz

    MAGYARORSZÁGI BEMUTATÓ

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 20:00

    Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város kel életre. Kocsma nyílik, ahol összegyűlhetnek az emberek és sztorizhatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig hirtelen színházzá alakul.

    Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók. A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre, hogy elbűvölje a család apraja-nagyját.  A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik össze: hihetetlen intenzitással, eredeti koreográfiákkal, sok humorral és látványos akciókkal. A Saloon Belle-jének szépségétől elbűvölve a zongorahangoló felkavarja a port, és beindítja a legnagyobb westernekhez méltó hajszát. Csatlakozzon ön is az őrült utazáshoz!

    A társulat először lép fel a Margitszigeten, a Budapesti Nyári Fesztivál meghívására.

    Zenészek: (A Keselyűk)

    Az eredeti: Ben Nesrallah
    Az igazi: Sophie Beaudet
    A hiteles: Trevor Pool

    Akrobaták:

    A kölyök: Shena Tschofen
    A cowboy: JohanPrytz
    A játékos: Jérôme Hugo
    A művésznő: Justine Méthé Crozat
    Az idegen: Félix Pouliot
    A tulaj: Jules Trupin
    A sheriff: Jérémy Saint-Jean Picard
    A szerelmes: Alistair Davies

    Igazgató: Emmanuel Guillaume
    Művészeti vezető: Jeannot Painchaud
    Zeneszerző, zenei vezető: Éloi Panichaud
    Akrobata koreográfus, tréner: Nicolas Boivin-Gravel
    Koreográfus: Annie St-Pierre
    Díszlettervező: Francis Farley
    Jelmeztervező: Sarah Balleux
    Maszkmester, sminkes: Virginie Bachand
    Világítástervező: Francis Hamel
    Hangzás és effektek: Colin Gagné
    Gyártási producer: Pascal Augner

    A Szabad Tér Színház bemutatója a Cirque Éloize együttműködésével.

    Cirque Éloize:

    A cirkuszművészet megújításával a fókuszban, a Cirque Éloize 1993 óta hoz létre varázslattal és érzelmekkel töltött előadásokat. A szervezet érzelmileg is megnyerő terek kitalálására, létrehozására és disztribúciójára specializálódott. Az a céljuk, hogy a nézőket egymáshoz közelebb hozzák azáltal, hogy kielégítik a gondolatgazdag szórakozásra való igényt, miközben folyamatosan tágítják az előadó-művészet határait. E hit központjában az együttműködés áll, és erre épül a társulat munkája.

    A Cirque Éloize-ban az alkotómunkának nincsenek határai, és a műfajok szimbiózisa magasabb szintre kerül. A világ egyik vezető újcirkuszi műhelyét fennállása óta a művészi önkifejezés és a magas színvonalú akrobatika jellemzi.

    A társulat kiváló artistái több műfajban is otthonosan mozognak. A Cirque Éloize innovativitása a színházi elemek beemelését jelenti, ami a cirkuszművészet előtt a zene, a tánc, a színjátszás által egészen új utakat nyit meg. A társulat eddig 11 saját előadást hozott létre, mintegy négyezer megrendelésre készített show-t szerte a világon, és több, mint ötven ország mintegy ötszáz városában lépett fel. Számos jelentős nemzetközi fesztivál vendége volt, meghódította a New York-i Broadway-t és a londoni West Endet is. Budapesten a Cirkopolis című előadásukkal jártak korábban és arattak sikert.

    2004 a Cirque Éloize központja és kreatív stúdiói egy montreali műemlék épületbe, az egykori Dalhousie vasútállomás épületébe költöztek. A csapat új otthona továbbra is a párbeszéd helye és a cirkuszi közösség találkozóhelye marad. Az ajtók mindig nyitva állnak a szenvedélyes és feltörekvő művészek előtt. Jelenleg több mint száz alkalmazottat foglalkoztatnak, szerte a világon pedig mintegy négyszáz együttműködő partnerük van.

     

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    zenés party két részben

    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

    Ajánló


    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016