• Program


    Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők

    Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők

    Coincidance Táncszínház: Széttáncolt cipellők
    Családi program
    Az előadás hossza: 2x45 perc, 20 perc szünettel

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 30. vasárnap, 15:00

    Melyik mese is passzolhatna jobban az Ír Sztepp Európa-bajnokaihoz, mint egy közkedvelt mese a bájos királylányokról, akik éjjelente rongyosra táncolják cipellőiket? A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak. Tulipán király és Tulipán királyné közhírré teteti, hogy az az ifjú legény, aki megfejti a királyleányok titkát, jutalmul fele királyságát, és legféltettebb leányának kezét kapja. A szerencsét próbáló legények bájos próbálkozásai mulattatják nézőinket az első felvonásban, míg a második felvonásban végigkísérhetik a legifjabb legény kalandjait, amint egy éjjel a királyleányok nyomába szegődik.

    Székács Zsófia jelmeztervező munkája Székács Gergely, Farkas Dániel és Potornai Norbert látványvilágával párosulva szeretetre méltó mesebeli királyságot varázsolnak a mese köré. A válogatott zenei művek mellett Faisztl Ernő zeneszerző kifejezetten a darabhoz komponált művei is megjelennek az előadásban.

    Jelmez: Székács Zsófia
    Díszlet: Székács Gergely, Oláh Marietta Éva, Farkas Dániel, Potornai Norbert
    Fény: Hencz József
    Vezető balettmester: Castillo Dolores
    Rendező-koreográfus: Gyulai Júlia

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016