• Program


    COTTON CLUB SINGERS

    COTTON CLUB SINGERS

    „Öt Gengszter”

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 25. szombat, 20:30

    A Cotton Club Singers legutóbb 2015 januárjában adott nagy koncertet Budapesten az Erkel színházban.A zenekar tényleges műküdésének a legnagyobb sikerét a Macskafogó „Négy Gengszter” című dala hozta.

    Idén augusztus 25-én a balatonföldvári koncerten a csapat négy meghatározó arca Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor és László Boldizsár mellett színpadra lép még Zsédenyi Adrienn is, innen a koncert címe is.

    A két órás nagykoncerten rengeteg olyan sláger hallható lesz, ami a csapat 15 évét legjobban jellemezte Sinatra dalitól az ABBA együttesen keresztül Hofi Gézáig. Ezen a páratlan esten a csapatot korábbi állandó nyolc fős zenekara kíséri majd.

    Ha ezt most kihagyja, ki tudja mikor tudja bepótolni!

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016