• Program


    Család és muzsika

    Család és muzsika

    Kelemen Barnabás családjának, továbbá a Magyar Állami Népi Együttes zenekarának közös hangversenye.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:30

    Kelemen Barnabás korosztályának egyik legkiemelkedőbb, legsokoldalúbb tehetsége mind hegedűművészként, mind brácsásként. Elhivatott kamarazenész és kvartettmuzsikus, karmester. Világszerte tart mesterkurzusokat, 2005-től a Zeneakadémia docense. A világ nagy színpadainak ünnepelt művésze. Csodálatos muzsikája sok koncertlátogató szívét dobogtatja meg nap mint nap.

    Nagy megtiszteltetés társulatunk számára, hogy előadásunkon vendégként köszönthetjük őt és családját.

    A Magyar Állami Népi Együttes zenekarának hangversenyén olyan muzsikák szólalnak meg, melyek néha egymásra válaszként, népzenei és klasszikus zenei motívumokban jelentkeznek, néha pedig városi cigányzenekari hangzásban teljesednek ki. Barnabás büszkén muzsikálja azokat a dallamokat, melyeket sok esetben nagyapja, a híres cigányprímás, Pertis Pali tett ismertté.

    Az ifjú művész felesége, Kokas Katalin, jelenkorunk magyar hegedűs nemzedékének egyik legkiemelkedőbb személyisége. A szólóhangversenyek mellett elsőrangú helyen szerepel életében a kamarazene, ezen belül a vonósnégyes. A koncerten gyermekkori emlékeit megidézve népzenét is játszik. Zenész–pedagógus szülők gyermekeként kitüntetett feladatának tekinti a tanítást is. 2002 óta rendszeresen tart mesterkurzusokat szerte a világban, 2004 óta a Liszt Ferenc Zeneakadémia tanára.

    Természetesen ilyen szülők gyermekei nem nőhetnek föl muzsika nélkül: Hanna csengő énekhangja és Gáspár hegedűjátéka teszi teljessé közös koncertünket.

    Pál István Szalonna
    művészeti vezető

    Magyar Állami Népi Együttes

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016