• Program


    Cseh Tamás születésnapján - Szevasz Tamás!

    Cseh Tamás születésnapján - Szevasz Tamás!

    Cseh Tamás születésnapján a Magyar Kultúra ünnepén
    SZEVASZ TAMÁS!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 22. hétfő, 19:00

    Az egykori zenéstársak:

    MÁSIK JÁNOS, NOVÁK JÁNOS, MÁRTA ISTVÁN, KECSKEMÉTI GÁBOR és az AD LIBITUM együttes közös koncertje.

    MÚLT! JELEN! JÖVŐ! Múltidézés, régi barátok együttmuzsikálása, felidézett, újraformált dalok, és vadonatúj kompozíciók első találkozása a közönséggel! Fűszerezve soha nem hallott régi történetekkel, Hanák Gábor szerkesztette film ritkasággal, Márta István videóival és Bereményi Géza új szövegeire írt dalokkal a zenészbarátok, Bornai Szilveszter, Tóth Tamás és a Kolibri Színház művészeinek tolmácsolásában.

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016