• Program


    CSÍK ZENEKAR koncertje, vendég Presser Gábor

    CSÍK ZENEKAR koncertje, vendég Presser Gábor

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 22. kedd, 20:00

    Presser Gábor vendégszereplésével

    Közel 30 éve, hogy a magyar népzenei élet egyik lelkesen tanuló, tudását szeretettel továbbadó, bátran igényesen alkotó, elismerten népszerű együttese a Csík zenekar.

    “Elképesztő, mennyi sokszínű zenei élményt élhetünk át bármelyik percben a napjainkban zajló technológiai forradalom eszközeinek segítségével, mégis szüksége van a lelkünknek arra, hogy meglelje, felfedezze a saját zenei hovatartozását, érezze ennek sodrását, lüktetését. A Csík zenekar muzsikájának sajátos hangzásvilága is lehet az a valami, ami segít a lelkünknek rátalálni erre. Hiszen zenei gondolataik újraformálják, a jelenkor művészetévé, élő városi folklórrá varázsolják csodás örökségünket, a magyar népzenét. Ráadásul egy koncertélménynél sokkal többet adnak: Kultúrát, kalandozást a zene világába, örömöt, és megnyugvást a hétköznapokban.”

    (Csík János)

    Esőhelyszín: Kölcsey Központ

    Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016