• Program


    Csikós Attila: Díszítők

    Csikós Attila: Díszítők

    Csikós Attila: Díszítők

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 18. péntek, 19:00

    Hat ember, akinek munkája van. Hat színházi díszítő, akire az előadás kezdetekor rázáródik a szobájuk ajtaja. A nézők már elfoglalták a helyük, az ügyelő kezdésre hívja a színészeket. És ez a hat ember, akiknek dolga van, nem tud elindulni a kulissza felé. Az egyik csak sörözne, és megverné végre a Sótiakat. A másiknak az ellopott pénzen jár az esze. A harmadik szeretne végre egy férfit. A negyedik tetovált. Az ötödiket mindenki hibáztatja. A hatodik meg öreg. Ennek a hat embernek, úgy tűnik, tényleg dolga van. És össze vannak zárva. Ezek meg fogják egymást ölni!

    Csikós Attila Díszítők című darabja 2014-ben jelent meg – három másik színdarabbal egy kötetben – a Kortárs Kiadónál. Felolvasó színházi formában több alkalommal is találkozhatott vele a nagyérdemű. 2015-ben a Bem moziban és a Kulteában mutatták be nagy sikerrel.

    A mostani bemutatóra átdolgozott és átírt formában kerül a közönség elé. Dolmány Attila rendezésében talán magunkra is ismerünk a fiatal nőben, az ivós székelyben, a tetovált festőben, az ügyeskedő történelemtanárban. Az egyik díszítőben. Az alaphelyzet a régi, talán a poénok élesebbek.

    Egy bezárt szobában hat ember küzd az életben maradásért, miközben a színpadon kezdődne az előadás.

    És kezdődik az előadás...

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016