• Program


    Daalarna Fashion Show 2018
    4

    Daalarna Fashion Show 2018

    A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2018
    A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 20:00


    2018 április 13-án pénteken, a Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Daalarna éves divatbemutatója, ahol a 2019-es alkalmi- és esküvői kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita.

    Az áprilisi show-n a legújabb SUNSET kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

    Az idei bemutatón nagy meglepetéssel készül a Daalarna és a Secret Stories csapata: itt debütál majd a Secret Stories online esküvői magazin 150 oldalas nyomtatott különszáma, melyben rengeteg inspirációt gyűjtöttünk össze a menyasszonyok számára.

     
    JEGYINFORMÁCIÓ:

    VIP jegy: első sor, Secret Stories magazin, pezsgő, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor.

    A jegyek nem szólnak külön ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben. A normál jegyek mellé kedvezményes áron megvásárolható a Secret Stories magazin, melyet a rendezvényen a Secret Stories standnál a jegy ellenében lehet átvenni. A magazin a helyszínen is megvásárolható lesz 2990 Ft-os áron.

    Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.

    Gyere el a Daalarna Fashion Show-ra és nézd meg élőben a legújabb SUNSET kollekció bemutatóját! Tarts velünk Te is a Daalarna érzéki birodalmába!

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    6+ Bemutató: 2024.05.11.

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016