• Program


    A Belga: Trükkös nyomozó

    A Belga: Trükkös nyomozó

    BELGA - TRÜKKÖS NYOMOZÓ

    Bűntény történt a Bűvész Színházban. Vajon kiderül ki a tettes?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 14. szombat, 18:00

    Tarts Damien White-tal ebben az interaktív bűvészműsorban és derítsük ki együtt, hogy ki lehet e szörnyű bűntény elkövetője.
    Válj te is igazi nyomozóvá, figyelj, jegyzetelj és nyomozd ki az áldozat kilétét, a tettes korát, foglalkozását, búvóhelyét és így tovább.
    Természetesen minden nyomot egy fantasztikus bűvésztrükkben rejtettünk el, így nem csak szórakoztató lesz számodra ez a nyomozás, de látványos is, nem beszélve arról, hogy főnyomozónknak időnként a Te segítségedre is szüksége lesz a színpadon.
    Gyere és segíts nekünk az igazság kiderítésében, a bűntény helyszíne és az igazság csak rád vár!
     

    A műsor jellemzői
    Gyerekeknek (8 éves kortól), tiniknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.
    A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

    Ajánlatunk


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016