• Program


    Dario Niccodemi: Hajnalban, délben, este
    2

    Dario Niccodemi: Hajnalban, délben, este

    Szerelmi viháncolás a Magyar Színház stúdiószínpadán.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 28. csütörtök, 19:30

    Párkapcsolati titkokat boncolgató, romantikus darab bemutatására készül a Magyar Színház. Az olvasópróbával elindult Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című vígjátékának próbaidőszaka. A kétszereplős darabban Gáspár Kata és Takács Géza küzd meg egymással a szerelemért, az előadást a Jászai Mari-díjas művésznő, Varga Éva rendezi.

    Az egyetlen nap alatt játszódó történetben hőseink a megismerkedéstől egészen az eljegyzésig jutnak, ám közben a párkapcsolatok minden stációját bejárják; egymáshoz simulástól az ádáz veszekedésig, feltétel nélküli szerelemtől az önző, a másikat rabul ejtő ragaszkodásig.

    “A mai világban ritka, hogy ki merjük mutatni az érzelmeinket, márpedig én éppen ezt a romantikus érzést szeretném előcsalogatni belőletek az előadás során. Amire az emberek vágynak, de nem merik kifejezni. Azt kell éreznie a nézőnek a színdarab hatására, hogy igen, ez hiányzik az életemből” – mondta el Varga Éva felvezetőjében.

    Zalán János, a Pesti Magyar Színház igazgatója szerint a Hajnalban, délben, este: “Színészközpontú darab, amelyben fontos a jelenlét és a szenvedély, akkor lesz bravúros, ha sok szív van benne. Nem lehet megúszni, hogy megpörkölődj!”

    Dario Niccodemi Hajnalban, délben, este című romantikus vígjátéka szórakoztató, olasz színpadi játék, két fiatal fordulatos, olykor hatalmas érzelmi hullámokat keltő szerelmi viháncolása. Vigyázat: egyszerre csodálatosan és félelmetesen ismerős történet! Bemutató a Magyar Színház Sinkovits Imre  színpadán 2016. január 29-én.

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    bohózat két felvonásban

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016