• Program


    Dean Brown Band / CAFe 2018

    Dean Brown Band / CAFe 2018

    A 60-as éveiben járó művész elektronikus hangzásra összpontosító zenekarával, a Dean Brown Brand nevű öttagú formációval turnézik világszerte és velük érkezik Budapestre is.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 21:00

    Dean Brown Band

    A Franciaországban született, de tízéves korától az Egyesült Államokban élő utánozhatatlan gitáros, Dean Brown évtizedek óta a legnevesebb zenészekkel játszik együtt. A hatvanas években nagy hatást gyakorolt rá Jimi Hendrix játéka, de épp úgy a Beatles zenéje is.

    Az elmúlt évtizedekben olyan klasszisokkal koncertezett, mint az itthon is közkedvelt Marcus Miller, Billy Cobham, a Brecker Brothers, George Duke. Zenei stílusára a fúziós kifejezés szó szerint jellemző, hiszen játékában egyaránt fellelhetőek a rock, a latin és a funk stílusjegyei.

    Közreműködik:
    Mateusz Pliniewicz – elektromos hegedű, Dean Brown – gitár, Linley Marthe – basszusgitár, Bernard Maseli – vibrafon, Marvin Smitty Smith – dob

     

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016