• Program


    Demjén Ferenc koncert

    Demjén Ferenc koncert

    Jegytípusok:

    - 4500 Ft

    - 4900 Ft

    - 5900 Ft
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 20:30

     
    Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb szerzője, szövegírója, előadója, a Tűzkerék, Dogs, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja.

    A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Kossuth-díjas művész. Munkássága generációkon átívelő, koncertjein minden korosztály megtalálható és együtt énekli életművének legkedveltebb slágereit.

    Esőnap információk:

    Rossz időjárás esetén a koncert megtartásáról közleményt adunk ki Demjén Ferenc hivatalos Facebook oldalán!

    A közlemény a koncert napján, legkésőbb 17:00 óráig nyilvánosságra kerül, valamint a jegyen található infóvonalon is lehet tájékoztatást kérni. A koncert elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra is érvényesek, melynek időpontja 2017. augusztus 23. szerda. Rossz idő esetén a megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban. Amennyiben az elmaradt koncert az esőnapon is lemondásra kerül, közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásával kapcsolatban is.

     

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Ajánló


    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016