• Program


    Derby és Kincsem Film Fesztivál

    Derby és Kincsem Film Fesztivál

    Utazzon velünk vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 12:00

    Századelős hangulat a Derby fesztiválon június 30 - július 2 között! Megelevenednek a Kincsem film jelenetei a Kincsem Parkban. Felépítjük a Kincsem filmből ismert lóvásárteret, ahol a tulajdonosa először meglátta Kincsemet és betekinthetnek a kulisszák mögé. A filmbeli jelenetek mellett a környezet is korabeli lesz: régi mesterségek bemutatójával, a korabeli gasztronómia remekeivel, változatos gyerekprogramokkal és számos meglepetéssel várjuk az érdeklődőket.

    A Derby a lóversenysportban a legrangosabb verseny, minden évben, minden országban csak egyet rendeznek. A Kincsem Parki Derby fesztivál különlegessége, hogy három nap alatt három sportágban szurkolhatunk a legjobbaknak: pénteken Agár Derby, szombaton Ügető Derby, vasárnap pedig Galopp Derby a napi főverseny.

    Mindhárom nap készülünk ingyenes gyerekprogrammal: körhinta, arcfestés, állatsimogató, pónilovaglás, kézműves sarok.

    A pénteki napot Wolf Kati koncertjével zárjuk. Szombaton és vasárnap este pedig kerti mozinkban vetítjük le a Kincsem filmet.

    A rendezvény rangjának megfelelően elegánsan, kalapban érkező hölgyeket és urakat megajándékozzuk. 

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016