• Program


    Derby Fesztivál 2018.

    Derby Fesztivál 2018.

    Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 12:00

    Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát.

    Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek.

    Az izgalmas versenyek mellett a látogatók megismerkedhetnek a tradicionális magyar lófajtákkal, azok történetével, a lóápolás, lótartás alapjaival és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.

    Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el nálunk a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját megajándékozzuk.

    A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

    18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

    Ajánlatunk


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

    Ajánló


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016