• Program


    Derby Fesztivál 2018.

    Derby Fesztivál 2018.

    Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 12:00

    Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát.

    Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek.

    Az izgalmas versenyek mellett a látogatók megismerkedhetnek a tradicionális magyar lófajtákkal, azok történetével, a lóápolás, lótartás alapjaival és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.

    Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: készítsd el nálunk a Derby kalapod és nevezz be a divatmustrára! A rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját megajándékozzuk.

    A gyerekeknek ingyenes, színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

    18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016