• Program


    Die Mitschuldigen

    Die Mitschuldigen

    Die Mitschuldigen - a Neue Bühne vendégjátéka
    Komödie in drei Akten
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 19:30

    Szereposztás:

    Sophie    Cassandra Rühmling   
    Wirt    Jürgen Kramer   
    Alcest    Merán Bálint   
    Söller    Björn Freiberg   
    Zene: Németh Bendegúz
    Koreógráfus: Danielle Dutombé
    Díszlet: Dora Gábor
    Jelmez: Pilliny Márta
    Rendező: Jürgen Kramer

    Die ungarische kulturelle Szene wird in Zukunft bereichert durch Kunstleben: Verein zur Förderung der deutschsprachigen Kunst in Ungarn.

    Der Verein sieht sich als Träger und Förderer verschiedener deutschsprachiger künstlerischer Aktivitäten, vorrangig als Förderer der Theaterplattform mit dem Namen Neue Bühne Budapest. 

    Die Urheber dieser Initiative sind die Theatermacher Danielle Dutombé (deutsch/ungarisch) Autorin, Regisseurin, Schauspielerin, Körpersprache - Trainerin und Prof. Jürgen Kramer (deutsch/niederländisch) Regisseur, Schauspieler, em. Professor für Schauspielkunst 

    A magyar kulturális élet a jövőben a Kunstleben létrejöttével gazdagodik a SPIRIT SZÍNHÁZBAN: A Kunstleben a német nyelvű művészet támogatására létrehozott egyesület Magyarországon.

    Az egyesület abban látja feladatát, hogy képviselje és támogassa a különböző német nyelvű művészeti tevékenységeket,mindenekelőtt a Neue Bühne Budapest színházat.

     

    Ajánlatunk


    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016